вівторок, 3 січня 2023 р.


    "Майстер-клас прийшов до нас."

Ми всі хочемо дати своїм дітям все саме найкраще. Для того, щоб діти стали успішними вони мають бути активними, розвивати своє уміння мислити, аналізувати інформацію, бути комунікабельними та креативними.  З одного боку, діти всі різні, з певним набором властивих тільки їм рис та особливостей, а з іншого – всі вони відкриті до нових знань та навичок, нам лише треба їх зацікавити, показати можливості, дати їм себе спробувати у різних сферах.

   Майстер-клас по виготовленню новорічних ялинок із фоамірану відбувся у нашій бібліотеці села Гряди. Діти відкрили для себе щось нове, а наше завдання полягає в тому, щоб розвинути їх вміння та бажання вчитись. 

    Фоаміран - дивовижний матеріал, що порівняно недавно з'явився на ринку, але вже встиг завоювати любов тисячу рукодільниць. Він м'який, пластичний і оксамитовий. Фоаміран унікальний за своїми властивостями матеріал. 

Саме з цього матеріалу ми спробували створити новорічну красуню для нашої бібліотеки.







Немає коментарів:

Дописати коментар

День дитячого читання

  Напередодні тижня дитячого читання до нашої книгозбірні завітали учні 2-го класу, разом класним керівником Стельмащук С. ., на пізнаваль...